Dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija

Servis za pružanje usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije

HOME SERVICE 101 Vam pruža usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije. Odsek za DDD bavi se suzbijanjem organizama koji mogu biti prenosioci zaraznih bolesti, njihovi rezervoari, izazvati alergijske reakcije, imati toksično delovanje ili su na drugi način štetni po čoveka i njegovu okolinu.Stenice(krevetne bube) - Cimex lectulartus - je insekt koji parazitira hraneći se krvlju čoveka, mačke, psa, i drugih domaćih životinja, ali i krvlju zeca, glodara (pacova i miševa) i raznih ptica. Krevetna stenica najaktivnija je noću kada izlazi iz svojih staništa (kreveta, dušeka i drugog nameštaja) i usnim aparatom za bodenje sisa krv domaćina. Na mestu uboda na koži domaćina, ona svojim izlučevinama stvara lokalnu reakciju u vidu crvenila praćenog svrabom. Krevetna stenica može biti jedan od vektora (prenosioca) i izazivača zaraznih bolesti.Dezinfekcija – niz metoda i mera usmerenih na uništavanje uzročnika zaraznih bolesti u spoljnoj sredini. U tu svrhu se koriste fizička i hemijska sredstva. Tim se postupkom uništava, inhibira ili uklanja i ostala populacija mikrorganizama.Dezinsekcija – skup preventivnih mera koje se primenjuju u cilju smanjenja populacije štetnih insekata, potencijalnih prenosilaca zaraznih bolesti. Za suzbijanje štetnih insekata koristimo široku paletu insekticida koji su testirani i dozvoljeni za upotrebu, a efikasnost im je dokazana. Naše usluge vršimo u: poslovnim objektima, ugostiteljskim i trgovinskim objektima, školama i ostalim dečijim ustanovama, zdravstvenim ustanovama i u stambenim prostorijama.Deratizacija – skup metoda i sredstava usmerenih na uništavanje sitnih glodara, prenosilaca zaraznih bolesti i prouzrokovača značajnih ekonomskih šteta. Hemijske metode predviđaju izlaganje zatrovanih mamaca po tačno propisanoj proceduri koja obezbeđuje potpunu efikasnost kao i potpunu bezbednost za ljude i domaće životinje. Deratizaciju izvodimo u naseljenim mestima, privrednim objektima, zdravstvenim i školskim ustanovama, prodajnim i ugostiteljskim objektima..Bubaruse uništavanje

Buba-ruse odnosno Bubaruse ili Bubarusi, u medicini poznata kao Blatella Germanica ili Smedja Bubasvaba, jedna od najzastupljenijih vrsta insekata u domacinstvu, zgradama, kucama i radnim prostorijama. Hrani se svim vrstama namirnica i ima urodjenu sposobnost prilagodjavanja na sve vremenske ili terenske uslove.
Zbog mogućnosti prilagođavanja i života u specifičnim uslovima, brzog razmnožavanja, ova buba neretko predstavlja veliki problem stambenih i radnih prostora. Ne dozvolite da se razmnože u broju koji će predstavljati problem za vaše svakodnevno funkcionisanje, pozovite na vreme servis za pružanje usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije.