Dubinsko pranje tepiha i nameštaja

Dubinsko pranje tepiha i nameštaja

Dubinsko pranje predstavlja proces koji se sastoji iz 2 faze čišćenja. Prva faza se sastoji od dubinskog usisavanja a u drugoj fazi se pristupa dubinskom pranju. Za taj proces se koriste profesionalne ekstrakcione mašine KARCHER .
Ovaj proces pranja zahteva i proces sušenja od 4 do 6 sati u zavisnosti od temperature. Ovom metodom se postižu visoki rezultati u otklanjanju fleka i tvrdokornih nečistoća sa nameštaja i tepiha.Pranje tepiha vrši se mašinama poslednje generacije koje automatizovanim sistemom doziraju neophodnu količinu šampona a zatim podešavaju nivo četki za pranje u skladu sa vrstom i debljinom tepiha ili tapacirunga na nameštaju. U zavisnosti od vrste tepiha određuje se pritisak ali i mekoća vlakana četke koje koristimo.
Dok se vrši pranje tepiha mašina, u kombinaciji sa profesionalnim hemijskim sredstvima, sasvim uklanja sve tipove nečistoća, temeljno tretirajući čak i samu osnovu vlakana. Na ovaj način je omogućeno temeljno pranje uz potpuno očuvanje kvaliteta strukture tepiha i tapacirunga na nameštaju.